Ugens tema: -.
Ugens udfordring: -.

Læs om konceptet bag "art challenge: LAGUEPEvsLADSOR" ved at klikke her

UPDATE: "art challenge: LAGUEPEvsLADSOR" står på standby.


15/06/2011

jeg presser den mudrede jord mellem mine fingre på den venstre hånd, ligesom jeg gjorde, da jeg var lille. helt lille. næsten for lille til alt jord i verden faktisk. til jordkloden og læren om, hvad jord egentlig er. at jord er rester fra stjerner ligesom alt andet på Jorden, at jord kan bestå af mange ting. forskellige former for sten, alt efter hvilken type jord, man tager udgangspunkt i. at organismer lever i jorden og laver gange i den, ligesom en mand lavede de mange trapper i mit barndomshus, trapperne, der førte op til mit tårnværelse, hvor jeg sad og stirrede trist  på ingenting som en forladt prinsesse. men inderst inde var jeg mere dreng. det var derfor, jeg sommetider legede med jord. 
kan fugtig jord virkelig tage imod mine fingeraftryk så tydeligt? eller var de nu kun svagt huskede tegn, der dengang syntes at være efterladt i mudderet, bare noget jeg bildte mig ind og ikke mere? kan et fingeraftryk afbildes så præcist i jord, som jeg husker det? det kan være, der er potentiale i jorden. hvis man leder efter nogen, man ikke kan finde, men til sidst finder dem via et perfekt og detaljeret aftryk i jorden.
sådan ser det i hvert fald ud, når jeg gør det nu. lader mudderet sidde på min venstre hånd i lyset. når jeg prøver at efterleve og udføre de ting med jorden, som jeg gjorde engang. men noget mangler. der mangler mange ting på planeten Jorden. vi kan aldrig helt se hvad, men vi ved, at et eller andet - som skal være der - ikke er der. på samme måde som en tilfældig fra gaden kan se, hvis noget i et billede er klippet væk, hvis noget er tegnet med sort det forkerte sted. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar