Ugens tema: -.
Ugens udfordring: -.

Læs om konceptet bag "art challenge: LAGUEPEvsLADSOR" ved at klikke her

UPDATE: "art challenge: LAGUEPEvsLADSOR" står på standby.


07/07/2011


Nine Inch Nails' aldeles udmærkede live version af Johnny Cashs berømte, mørke og melankolske Hurt.

L'obscurité de la guepe

04/07/2011

03/07/2011

MØRKE

Den her film viste jeg til min 12-års fødselsdagsfest.

The Dark Knight

PROJEKT UDFORDRING: ladsor's mareridt

Ugens tema: Søvn.
Ugens udfordring: Skab et produkt ud fra de associationer begrebet "en blå drøm" giver dig. Alle materialer og kunstformer må indgå.


For en stund svæver jeg vægtløst i rummet. Der er kun mig og mørket, som udvider mine pupiller og dermed indgangen til min sjæl. Jeg stirrer frem for mig, men ser ingenting. Med ingenting omkring mig til at sætte min eksistens i perspektiv, svinder jeg langsomt ind, som til en ubetydelig latent virus i det store himmellegeme. 

Pludselig er der mange af mig. Hundrede. Tusinder. Jeg er splittet. De har alle blikket rettet mod mig, og i det de synkront blinker, ved jeg, at jeg er i live igen. Så blinker jeg selv, og de er væk. I stedet viser stjernehimmelen sig for mig, men jeg bevæger mig væk fra den, nedad og nedad og nedad, til jeg til sidst som en buet fjer lydløst lander. Mit baghoved synker ned i  det bløde underlag, og jeg trækker vejret dybt og panisk, som er jeg bange for, at jeg skal blive ved med at synke. Ned gennem puden, ned gennem madrassen og ned i det uendelige hav af drømme, uden mulighed for at komme op igen efter luft. Det næste åndedrag kommer dog igen ubesværet, og jeg falder til ro.

For en stund betragter jeg stjernerne over mig. Milliarder af fragmenter i et univers, som jeg inden mit fald var en del af. Mit blik sløres, og nu er stjernerne ikke længere stjerner, men blot fugtpletter i loftet over mig; de blinker dog stadigt hånligt og nægter at lade mig glemme, hvad de en gang var.

Pludselig rammer en dråbe mig. Så hundrede. Tusinder. De er alle stjerner, med samme skæbne som min, og falder med tiltagende hast fra fugtpletterne i loftet. De forenes omkring mig og endnu en gang fyldes jeg med frygten for ikke at kunne få luft. Jeg vugger rundt på det uendelige hav af drømme, madrassen er den synkende skude, og ude af stand til at løsrive mig fra den, bevæger jeg mig nedad og nedad og nedad, til jeg til sidst rammer bunden som et anker. Klonerne af min virus står igen omkring mig, og betragter mig som dommere. Det næste blink vækker mig dog fra mit mareridt, og jeg falder til ro. 

PROJEKT UDFORDRING - Blue dreamUgens tema: Søvn.
Ugens udfordring: Skab et produkt ud fra de associationer begrebet "en blå drøm" giver dig. Alle materialer og kunstformer må indgå.


Wake up
Wake up, wake up, it's time to breath.
To wipe away the tears with your sleeve.
To feel the warmth in your room,
to feel you heart ticks "boom boom boom".

Sleep no more, when it's day,
not even if the world seems grey.
Borrow my paint brush and paint it blue,
until these words seem more true.

Don't smile for the last time, smile forever.
Smile because you deserve much better.
Don't let your sorrows cut too deep.
Wake up, wake up, you may not sleep!
(Januar 2008)

©ladsor
Dette digt er tilegnet en ven.