Ugens tema: -.
Ugens udfordring: -.

Læs om konceptet bag "art challenge: LAGUEPEvsLADSOR" ved at klikke her

UPDATE: "art challenge: LAGUEPEvsLADSOR" står på standby.


14/11/2011

PROJEKT UDFORDRING: Træer

Ugens tema: Træer.
Ugens udfordring: Tegn/mal/lav et omrids af et træ med en tekst inden i træet. Træet kan være stort eller lille, men der skal være en form for tekst, der kan relateres til træer, i det.


Selve træet/kunsten er lånt hos http://katenfelix.deviantart.com/ - og er derfor ikke noget, som jeg selv har hverken tegnet/malet/lavet et omrids af (flot, og denne gang var det endda laguepes bud på en udfordring,) men jeg har brugt det som skrivebordsbaggrund og som udgangspunktet for teksten i kronen af træet (kan det ikke gå som i overført betydning at lave et omrids af et træ?) Teksten er skrevet ud fra de tanker, dette billede fik mig til at tænke, og der er kommet nogle spekulationer ind over tekster generelt - måske selve anledningen med billedet som skærmbaggrund mindede mig om de orddokumenter, der er blevet rodet med på denne her computer, dvs. tekster jeg nu ser meget modstridende på.
    Jeg føler lidt endnu engang, at jeg ikke overholder udfordringens dogmer, men kunne ikke lade være med at skrive en tekst til lige netop dette træ... Klik på skærmbilledet af skrivebordet, se på billedet og læs teksten, hvis du vil og har overskud til at se noget for bare træer og træer og træer!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar